Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage zorgt voor een diepe ontspanning in het hele lichaam en geest. Vaak willen klanten een stevige massage omdat men denkt dat dat meer effect heeft. Door gebruik te maken van een ontspannende massage komt alles tot rust. En ook een ontspanningsmassage kan zeker een stevige massage zijn.

Masseren doe ik niet alleen met mijn handen. Ik voel ook naar wat het lichaam me te hotstonevertellen heeft. Zo is elke massage weer anders en kan ik gericht reageren op klachten. Ik voel dat de energie gaat stromen. Een massage zorgt er voor de je je gedachten kan verzetten. Eventjes nergens aan denken.

De ruimte waarin ik werk is een prettige rustige ruimte. Ik werk met een elektrische tafel die in hoogte verstelbaar is. Dit maakt het voor iedereen makkelijk om op en af te stappen. Op de tafel ligt een matras van traagschuim. Dit zorgt ervoor dat je je zelf als het ware gedragen voelt. Dit in combinatie met een goede massage zorgt ervoor dat je weer helemaal relaxt naar huis gaat.

Mijn behandelingen plan ik altijd ruim in. Geen gehaast omdat de volgende klant alweer klaar staat. Voorafgaand aan de massage is er ruimte om te horen of er klachten zijn en wat er speelt bij de klant. Na afloop is er nog tijd voor een glaasje water en een nagesprek.

Gun jezelf dit geluksmomentje! Maak nu een afspraak door een whatapp, een email te sturen of het contact-formulier in te vullen.

Stoelmassage

Vind je het prettig om een massage te ontvangen maar heb je moeite met lang in dezelfde houding liggen? Of wil je een keer kennis maken met massage dan is stoelmassage een goed alternatief. Stoelmassage is een heerlijk korte massage die gegeven wordt over de kleding heen. Als klant zit je in een relaxte houding in een speciale stoelmassage stoel. Met deze massage wordt vooral aandacht gegeven aan hoofd, nek, rug en schouders.

De stoelmassage is ook een prima massage die gegeven kan worden op de werkplek.

stoelmassage   massagestoel

Voor tarieven en meer info klik hier